Friday, July 13, 2012

UPU Result

Assalamualaikum semua.. :)
Upu result dah pun keluar hari nie.. And alhamdulilah i got what is the best for me. How bout you guys?


Seems like i failed the medic interview at USM rite? hee. *sokey,selamat kepale aku dari botak kan.*
Congrats to all. Ada yang happy ada yang tak. Ada yg dapat kos yg dia nak, ada yg dpt kos yg dia tak apply pun. Biasalah tu, lumrah. As long as you don't give it up, insyaAllah there's will be a road for you to success. And I believe He who knows most, knows the best for me. Here are some informations about the Pengimejan Perubatan. InsyaAllah pakar X-ray going to be. Cabaran cabaran. 

P/s : Pray for my best. Dan kekawan yg ada kat Selangor tu, nantikan kedatangan aku okay!

10 comments:

  1. Salam there!
    Congratulation!
    I don't know much about the course you will taken but one thing for sure, I know it will be a thrilling course for you.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Harap akak jaga la diri kat sana ye. Ingat, jangan sampai culture shock.
    Pastu jangan boros, ingat mak ayah susah kat sini, adik2 nak belajar, nak spm lagi. Then jaga diri, jaga pergaulan, jangan keluar late nite. Pastu jangan murahkan diri kat sana. Nanti cari bf, cari kan I satu, jgn lupa ok, ini yg paling penting. kekeke =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. makcik,i taknak cari bf. so mlepas la pluang u tuu. ahaha.
      Tak pyh culture shock sgt. Facebook tu pun mcm2 dah terdedah nye. =='

      Delete
  4. belum sampai sana lagi, kakak dah tak pedulikan saya. :(
    sampai hati kakak, besar sangat ke permintaan saya? :'(
    saya cuma nak sorang je, bukan nak semua, ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaha..aku tak nak cari bf,aku cari suami jek. eheh. ak carikan tok kau calon suami sorang taw..sorg je k.. haram kau bermadu. :D haha

      Delete
  5. hai.. degree 3 thun klu xsilap. tp nanti keje dia bosan. duduk xray org je, takde keje lain. tp kengkadang best jgak. anyway wish you luck. insyaallah lpas sy habes praktikal nanti, kta jmpa bulan 9. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. o0...sy pun dafta bln 9 jgk.
      eh degree 4 tahun.. hee. bosan pun takpela.. ilmu + tgugjawab kan. :) thnks ya.

      Delete
  6. ALHAMDULILLAH,,impian ko tercpai gak,,congrat my dear friends

    ReplyDelete

Bebel lah sekali. hee